Waarom The Vice mijn keuze is

The Vice van Locked In Lust.

2 Jaar geleden kocht ik The Vice (small) en ik draag deze nog steeds. Dit is de chastity cage die ik elke sissy kan aanraden. Ik weet het, hij kost meer dan de rest. Maar het is de investering waard. Waarom?

- The Vice is enorm customizable.
The Vice komt met verschillende ringen en andere stukken. Je kan echt bijna alles aanpassen. Dit zorgt ervoor dat je na wat testen je perfecte maat hebt gevonden. Als je langduring in Chastity zit, en een beetje krimpt, kan je zelfs kleiner gaan! 

- 1 jaar garantie (aangeboden door lockedinlust)
The Vice geeft jou 1 jaar garantie op je chastity cage. Maar ik heb de mijne alvast 2 jaar. Voor de garantie voorwaarden moet je wel even surfen naar hun officiele website. www.lockedinlust.com 

- Comfortabel en veilig
Omdat je hem perfect kan laten passen zit hij enorm comfortabel en is hij ook veilig. Kan je er toch uit ontsnappen? Er zit ook een anti-pullout klem in. Deze kan je rond je Vice doen, en dan zit je écht 100% opgesloten in chastity. De anti-pullout klem kan wel wat oncomfortabel aanvoelen in het begin.

- Hygiëne
Je kan je chastity cage gemakkelijk proper houden omdat er toch wel wat open ruimte is in de cage.

- Fashion
De roze kleur is gewoon perfect voor een sissy zoals jij en ik.

Een echte aanrader!

Leave a comment